0 artikel(en) € 0,00
Bestellen

Levering & verzending

Verzendkosten
De kosten voor het verzenden van uw bestelde product(en) proberen wij natuurlijk altijd zo scherp mogelijk geprijsd te houden. Bijvoorbeeld door kleine artikelen per post te versturen in een brievenbuspakket in plaats van een doos. De exacte verzendkosten van uw bestelling vindt u terug tijdens uw bestelling in uw winkelwagen. De belangrijkste richtlijnen daarbij zijn:
  • NL brievenbuspakket: € 3,95
  • NL pakket: € 6,95
  • BE pakket € 9,95
  • DU pakket € 9,95
  • FR pakket € 12,95

 

Pakket Afhalen bij een DHL Servicepunt

Kies tijdens het bestellen voor één van de 1.000 DHL Afhaalpunten. Ook bij u in de buurt!
DHL Servicepunt

 

Levertijden binnen Nederland
Verzendingen binnen Nederland verlopen via DHL. Op werkdagen voor 21:00 besteld, wordt deze de zelfde dag nog verzonden en heeft u uw pakketje in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Binnenkort volgen er ook afhaalpunten van onze verzender DHL zodat u uw pakketje ook kunt afhalen op een DHL locatie.

Levertijden naar Belgie
In Belgie verzenden wij met DPD. Op werkdagen voor 21:00 besteld, heeft u ook voor Belgie in de meeste gevallen uw pakketje de volgende dag al in huis. Binnenkort volgen er ook afhaalpunten van onze verzender DPD zodat u uw pakketje ook kunt afhalen op een DPD locatie.

Levertijden naar Duitsland
Op werkdagen voor 21:00 besteld, heeft u voor Duitsland uw pakketje binnen 1-2 werkdagen in huis. Afhankelijk van uw locatie in Duitsland wordt uw pakketje binnen 1 werkdag geleverd. Binnenkort volgen er ook afhaalpunten van onze verzender DPD zodat u uw pakketje ook kunt afhalen op een DPD locatie.

Levertijden naar Frankrijk
Op werkdagen voor 21:00 besteld, heeft u voor Frankrijk uw pakketje binnen 1-2 werkdagen in huis. Afhankelijk van uw locatie in Frankrijk wordt uw pakketje binnen 1 werkdag geleverd. Binnenkort volgen er ook afhaalpunten van onze verzender DPD zodat u uw pakketje ook kunt afhalen op een DPD locatie.


Verzendmethode
Onze pakketten verzenden wij nationaal met DHL en internationaal met DPD. 

Alternatief afleveradres
Ook dit kan, geen enkel probleem. Vermeld u wel even het alternatieve afleveradres bij uw bestelling? Volg de stappen zoals aangegeven in het eenvoudige bestelproces en de rest wijst zich vanzelf.


Uw zending volgen
Bij bestellingen op werkdagen voor 21 uur, ontvangt u op de dag van uw bestelling tussen 21 en 23.59 uur de track&trace gegevens. Bij bestellingen in het weekend of na 21 uur ontvangt u de volgende werkdag.

Als u niet thuis bent

Al onze pakketten worden verzekerd verzonden en mogen alleen op het afleveradres worden getekend. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, krijgt u een niet thuis kaart in uw brievenbus waarmee u de levering kan aanpassen. Wanneer u geen actie onderneemt word uw pakket de volgende dag nogmaals aangeboden. Na twee mislukte afleverpogingen zal uw pakket naar een DHL punt worden gebracht waar u twee weken de tijd heeft deze op te halen. Na deze twee weken zal uw pakket naar ons geretourneerd worden.