SJCAM De nieuwe SJ9 Strike is binnen!
De nieuwe SJ9 Strike is binnen! €219,95

De nieuwe SJ9 Strike is binnen!

€219,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Snelle levering
  • Scherpe tarieven
  • 1-tot 2 dagen
Informatie

De SJ9-serie. Alle nieuwe SJCAM superkrachten.

De opkomende SJ9-serie, namelijk de SJ9 Strike en SJ9 Max, heeft wat opschudding veroorzaakt in de actiecameramarkt sinds de release van de onderstaande foto, en dit is waarom. Hoewel het een openlijk en welkom idee is om steeds beter te worden met resolutie en framerates, heeft SJCAM zich geconcentreerd op het leveren van meer dan alleen dat.


Het zal direct uit de doos waterdicht zijn.

De recente aankondiging dat de nieuwe Action Camera-serie direct uit de doos waterdicht zal zijn, is een grote overwinning voor wie een geïntegreerde duik-behuizing wil. In tegenstelling tot eerdere SJ-modellen, kun je ermee direct in het zwembad gaan, video's opnemen, foto's maken, allemaal zonder iets anders te hoeven bijvoegen.
Natuurlijk heb je nog steeds een aparte behuizing nodig voor veel dieper dan snorkelduiken, maar voor bijna iedereen is dit meer dan voldoende. Voor duikers is natuurlijk een aparte waterdichte behuizing voor grotere dieptes nodig, waardoor de camera tot 30 meter diep kan gaan.

U kunt Supersmooth stabiele video's opnemen. We weten allemaal dat het verplicht is om een ​​beugel te hebben als je de camera solide stabiel wilt houden. Voorbij zijn die dagen waar actie het best kan worden vastgelegd met een shakey-beeldmateriaal, omdat het bijdraagt ​​aan het drama van spontaniteit en gewoon in het moment is. De norm tegenwoordig zijn romige camera bewegingen die lijken te glijden door de lucht. Maar kunt u dit doen zonder een apart apparaat aan te schaffen? Met de SJ9 Strike wordt SuperSmooth mogelijk gemaakt door zijn 6-assige gyro-sensoren gekoppeld aan de technische tovenarij van software. Nu voelen video-footages alsof de camera op rails rijdt!

U kunt nu uw camera draadloos opladen.

De eerste actiecamera's voor draadloos opladen, de SJ9-serie, staan ​​centraal op het gebied van functies.
U kunt uw camera nu opladen door hem eenvoudig op een oplaadstation te plaatsen. 
Dit is een groot gemak wanneer u nadenkt over het gedoe van het openen van een poortdeur en er een kabel doorheen steekt met natte handen.
SJCAM zorgde ervoor dat je met de Wireless Charging-mogelijkheid je SJ9 nog steeds gewoon kunt opladen met een USB-C-kabel. 
De batterij is, net als alle andere SJCAM-modellen, door de gebruiker vervangbaar voor die momenten waarop je alleen maar moet schakelen tussen batterijen.
 
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »