Verzenden & retourneren

Retourneren

 

Bent u toch niet tevreden over uw aankoop of heeft u een defect product? Geen probleem!


Voorwaarden retourneren producten
Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling van Dashcammagazijn heeft u recht op bedenktijd. Dit recht geld op alle artikelen die ter verkoop zijn aangeboden in de webshop (dus alle actioncams, dashcams en accessoires). Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst tussen u en Dashcammagazijn zonder opgave redenen te ontbinden.

U kunt via onderstaand stappenplan binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product uw retour online aanmelden met behulp van ons digitale retourformulier. Binnen 14 dagen na het aanmelden van het digitale retourformulier, dient u het/de betreffende aankoopproduct(en) retour te zenden via een PostNL of DHL servicepunt naar Dashcammagazijn Jacob van Lennepstraat 23 7523 BD Enschede

Tijdens de bedenktijd dient u als klant zorgvuldig omgegaan te zijn met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig om te bepalen of u het product wenst te behouden. Bij gebruik van het herroepingsrecht zult u het product met alle meegeleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking te verzenden aan Dashcammagazijn conform onderstaande instructies.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »