Retourneren

Bent u toch niet tevreden over uw aankoop of heeft u een defect product? Geen probleem!


Voorwaarden retourneren producten
Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling van Dashcammagazijn heeft u recht op bedenktijd. Dit recht geld op alle artikelen die ter verkoop zijn aangeboden in de webshop (dus alle actioncams, dashcams en accessoires). Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst tussen u en Dashcammagazijn zonder opgave redenen te ontbinden.

U kunt via onderstaand stappenplan binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product uw retour online aanmelden met behulp van ons digitale retourformulier. Binnen 14 dagen na het aanmelden van het digitale retourformulier, dient u het/de betreffende aankoopproduct(en) retour te zenden via een PostNL servicepunt naar Dashcammagazijn.

Tijdens de bedenktijd dient u als klant zorgvuldig omgegaan te zijn met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig om te bepalen of u het product wenst te behouden. Bij gebruik van het herroepingsrecht zult u het product met alle meegeleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking te verzenden aan Dashcammagazijn conform onderstaande instructies.

  1. Meld uw retour aan via het onderstaande retourformulier
  2. Per mail ontvangt u een bevestiging van uw retouraanmelding
  3. Print de e-mail welke u ontvangt uit
  4. Stop uw retourartikel samen met het retourformulier in een goed verpakte doos
  5. Lever de doos in bij een PostNL serivcepunt naar keuze. Op postnl.nl/locatiewijzer kunt u heel eenvoudig het dichtsbijzijnde servicepunt en openingstijden vinden. |
  6. Gebruik voor retourneren het volgende adres: Jacob van Lennepstraat 23 7523 BD Enschede, t.n.v. Dashcammagazijn (RB-Cam BV)

Hoelang heb ik recht op garantie?
De fabrikant test de producten voordat ze bij ons binnenkomen. Op elke serie wordt door Dashcammagazijn een steekproef gedaan op kwaliteit. Helaas kan het voorkomen dat een artikel toch niet naar wens is, een defect krijgt binnen de garantieduur of defect aankomt (software problemen, kapotte pixels e.d.). Als u een actioncam of dashcam koopt bij Dashcammagazijn heeft u recht op 1jaar garantie. De retour verzendkosten in de garantieperiode na het verstrijken van uw herroepingsrecht zijn voor rekening voor de consument.

Online aanmelden van uw retour
Om uw aangekochte product(-en) online aan te melden als retour dient u onderstaand retourformulier in te vullen.Nadat u op de knop indienen heeft gedrukt ontvangt u een e-mail met pdf. file welke u kunt uitprinten. Dit geprinte formulier dient u mee te sturen naar het opgegeven adres.  LET OP! Bewaar uw verzendbewijs goed!

 

RETOURFORMULIER

* Verplichte velden