0 artikel(en) € 0,00
Bestellen

Dashcammagazijn op televisie!

Dashcam Magazijn (Stadswandeling met een actioncam)


In het programma Housevision laat Dashcammagazijn in samenwerking met RTL, O-Media House en het label Housevision zien wat er allemaal mogelijk is met een actioncam. Onderstaand fragment laat zien dat een actioncam zelfs leuk kan zijn tijdens een wandeling door een mooie stad. De SJCAM actioncams zijn een ideaal item om tezamen met een selfiestick de mooiste zaken te filmen en te fotograferen.

Fragment uit Uitzending 12 dec 2015

   


 

Dashcam Magazijn (Segway rijden met een actioncam)


Onderstaand fragment geeft je een beeld bij het Segway rijden. Segway rijden en filmen met een actioncam gaan prima samen. De activiteiten welke u kunt bedenken zijn eindeloos. ZIet u het al voor u? Samen met collega's als teamuitje, met het gezin op een vakantiepark? Neem dan uw actioncam mee, en koop uw SJCAM actioncam bij Dashcammagazijn!

Fragment uit Uitzending  Za 5 dec 2015


 

Dashcam Magazijn (Waterpret met de SJCAM SJ4000+)


In Slagharen is deze familie gezellig aan het genieten van het Aqua Mexicana park. Met een onderwatercamera van Dashcammagazijn hebben ze de hele dag lol gehad. Bekijk hier enkele fragmenten van die dag om een beeld te krijgen wat u allemaal gezamenlijk kunt doen. Ook een SJCAM kopen? Dat kan... bekijk de collectie hier! Bekijk het tweede filmpje op Youtube in FullHD kwaliteit door op het tandwieltje van youtube te klikken.

Fragmenten uit Uitzending  Za 28 nov 2015

      


 

Dashcam Magazijn (Stoer raften met je vrienden of collega's)

Ben jij wel eens wezen raften met vrienden? Neem dan je SJCAM SJ4000+ mee. Bij geweldige actie hoort een geweldige actioncam. Vrijgezellenfeestje? Met collega's op stap? Het kan allemaal...maak je beelden onvergetelijk! Koop snel je actioncam via http://www.dashcammagazijn.nl/actioncams

Fragment uit Uitzending  Za 21 nov 2015


 

Dashcam Magazijn (Met een golf karretje over de course)

Zelfs op de golf course mooie holes shooten met je actioncam? Geen enkel probleem...zet hem vast, hou hem vast op koop er een geschikt accessoire bij. De actioncams van SJCAM zijn voor ieder avontuur beschikbaar. 

Fragment uit Uitzending  Za 14 nov 2015


 

Dashcam Magazijn (In het klimbos met Tim Immers)

 

Omdat de markt voor dashcams en actioncams nog steeds erg in trek is op vele fronten laten we enkele filmpjes van onze bedrijf zien. Klik hieronder bijvoorbeeld op het filmpje om te zien hoe een gezin in het klimbos gebruik maakt van onze actioncams. Erg leuk om samen te doen. Zo zie je Tim Immers klimmend en klauterend mooie beelden maken tussen de bomen. Voor de beste ervaring bekijkt u de beelden in FullHD kwaliteit via het tandwieltje van Youtube.

Fragmenten uit Uitzending  Za 07 nov 2015

      


 

 

Wilt u zelf spectaculaire beelden maken op wat voor manier dan ook?

 

Enkele activiteiten waarbij een actioncam ideaal is:

  • Snowboarden, skien, langlaufen
  • Rennen, joggen, snelwandelen
  • Fietsen, mountainbiken, wielrennen
  • Wandelen, Nordic-walking
  • Vissen, natuur filmen
  • Zwemmen, snorkelen, duiken
  • Airsoft, Militair, Paintball
  • Concerten, bruiloften, events, feestjes

En ga zo maar door...

Bij ons op de website vind u de SJCAM actioncamera series. SJCAM is sinds 05-08-2014 een officeel handelsmerk (Trademark). Met de komst van deze camera's is er een markt open gegaan voor een veel groter publiek. Waarom? Omdat de prijs/kwaliteit verhouding van deze actioncams zo goed is dat het mogelijk wordt gemaakt voor iedereen.

Wat zijn de voordelen van een SJCAM?:

dashcamlochem1