0 artikel(en) € 0,00
Bestellen

SJCAM M10 Cube opnames van Dashcammagazijn

Hier ziet u twee opnames gemaakt door Dashcammagazijn met de SJCAM M10 actioncam. In het eerste filmpje hebben we gekozen om tijdens daglicht binnen de bebouwde kom te filmen. Op deze manier kunt u goed zien dat details goed worden weergegeven met deze actioncam (montage dashboard). In het tweede filmpje is gekozen om een stukje vanuit de hand te filmen zodat in het donker het verlichte dashboard in combinatie met de lantaarnverlichting, ander verkeer en de licht/donker overgang goed zichtbaar wordt. Klik op de plaatjes en u komt op Youtube. Wij adviseren om de beelden op Youtube in Full HD kwaliteit te bekijken voor de beste ervaring.

 

 

SJCAM SJ4000 WIFI (UPDATE)

sj4000-wifi-update-verschillen-sjcam

Beste lezer,

De SJCAM SJ4000 WiFi wordt in meerdere varianten als echt aangeboden. Helaas is er enkel en alleen 1 originele SJCAM SJ4000 WiFi waar alle functionaliteiten opzitten die er ophoren conform de specificaties van de officiële SJCAM dealer.

Op 21-22-23 November 2014 staat Dashcammagazijn in het Beursgebouw te Eindhoven

tactical-adventure-beurs-dashcammagazijn-actioncam-airsoft

 

Op 21-22-23 November 2014 staat Dashcammagazijn in het Beursgebouw te Eindhoven

De tactical & adventurebeurs was in 2013 al een enorm succes. Dashcammagazijn verwelkomt u dit jaar graag om u kennis te laten nemen van de oneindige mogelijkheden met een actioncam. We zullen de nieuwste producten en trends wat betreft actioncams laten zien.

The SJCAM battle: M10 Cube vs. SJ4000

De afgelopen tijd zijn er veel  vragen binnengekomen over de M10 Cube. Vandaar even een nieuwsbericht. Wat zijn de verschillen tussen de SJCAM™ SJ4000 en de SJCAM™ M10 Cube? Bij Dashcammagazijn krijgt u de verschillen op een rijtje.

41 artikel(en)

per pagina