0 artikel(en) € 0,00
Bestellen

C600 DASHCAM NU VERKRIJGBAAR!!!

Het heeft even geduurd maar hij is eindelijk beschikbaar in onze webshop. De C600 FULL HD dashcam voor een fantastische prijs van slechts €43,95. Met deze dashcam is het zelfs mogelijk om prachtige nachtopnames te maken en laat uw beelden altijd bestaan door de G-sensor. Mocht u in de situatie komen dat u een aanrijding krijgt met impact dan doet de G- sensor de rest.

 

--> Deze camera is niet meer leverbaar en vervangen voor nieuwere dashcams. Klik hier voor het recentste dashcam assortiment.

SJCAM M10 Cube opnames van Dashcammagazijn

Hier ziet u twee opnames gemaakt door Dashcammagazijn met de SJCAM M10 actioncam. In het eerste filmpje hebben we gekozen om tijdens daglicht binnen de bebouwde kom te filmen. Op deze manier kunt u goed zien dat details goed worden weergegeven met deze actioncam (montage dashboard). In het tweede filmpje is gekozen om een stukje vanuit de hand te filmen zodat in het donker het verlichte dashboard in combinatie met de lantaarnverlichting, ander verkeer en de licht/donker overgang goed zichtbaar wordt. Klik op de plaatjes en u komt op Youtube. Wij adviseren om de beelden op Youtube in Full HD kwaliteit te bekijken voor de beste ervaring.

 

 

SJCAM SJ4000 WIFI (UPDATE)

sj4000-wifi-update-verschillen-sjcam

Beste lezer,

De SJCAM SJ4000 WiFi wordt in meerdere varianten als echt aangeboden. Helaas is er enkel en alleen 1 originele SJCAM SJ4000 WiFi waar alle functionaliteiten opzitten die er ophoren conform de specificaties van de officiële SJCAM dealer.

Op 21-22-23 November 2014 staat Dashcammagazijn in het Beursgebouw te Eindhoven

tactical-adventure-beurs-dashcammagazijn-actioncam-airsoft

 

Op 21-22-23 November 2014 staat Dashcammagazijn in het Beursgebouw te Eindhoven

De tactical & adventurebeurs was in 2013 al een enorm succes. Dashcammagazijn verwelkomt u dit jaar graag om u kennis te laten nemen van de oneindige mogelijkheden met een actioncam. We zullen de nieuwste producten en trends wat betreft actioncams laten zien.

42 artikel(en)

per pagina