0 artikel(en) € 0,00
Bestellen

Samenwerking SILS en Dashcammagazijn

dashcammagazijn-samenwerking-sils-apeldoorn

Afgelopen weekend zijn wij succesvol overgegaan op de nieuwe website en is de opslag veilig over bij SILS Apeldoorn. Het zou kunnen dat nog niet alle pagina's op de website volledig zijn gevuld met alle informatie zoals op het oude platform.

Motorrit Daniel van Hengel

Daniel van Hengel heeft ons verrast met zijn beelden met een SJCAM SJ5000+. Al toerend over de Nederlandse wegen. Zowel overdag als in de avond. Een volledig beeld om te zien wat deze actioncam kan bereiken. Voorzien van een Ambarella processor met 60fps op FULLHD kwaliteit. Let op: Bekijk de beelden op Youtube in Full HD kwaliteit voor de beste ervaring.

Bedankt voor je beelden Daniel!

 

 

C600 DASHCAM NU VERKRIJGBAAR!!!

Het heeft even geduurd maar hij is eindelijk beschikbaar in onze webshop. De C600 FULL HD dashcam voor een fantastische prijs van slechts €43,95. Met deze dashcam is het zelfs mogelijk om prachtige nachtopnames te maken en laat uw beelden altijd bestaan door de G-sensor. Mocht u in de situatie komen dat u een aanrijding krijgt met impact dan doet de G- sensor de rest.

 

--> Deze camera is niet meer leverbaar en vervangen voor nieuwere dashcams. Klik hier voor het recentste dashcam assortiment.

41 artikel(en)

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 9