0 artikel(en) € 0,00
Bestellen

Beoordelen

401 artikel(en)

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 81
 • SJ cam M10 gekocht snel geleverd netjes verpakt en voor dat geld een goed ding met veel extra's maakt mooie video
 • Bij de allereerste duiktrip met mijn nieuwe sportcam ging het mis: water in de behuizing. Ouch! Terug in Nederland meteen contact gezocht met Dashcammagazijn en drie weken nadat ik de camera retour had gestuurd ter beoordeling, stond er een bezorger voor mijn deur met een compleet nieuw exemplaar. Topservice!
 • Vorige week op advies van een collega de S7 star met diverse accessoires besteld. Dezelfde avond via de mail een link ontvangen om mijn aankoop via track and trace te kunnen volgen. Prima verpakt en prima apparaat!!! De accessoires zijn relatief goedkoop, waardoor ik zonder aarzeling wat extra heb gekocht. Op de houder met enkele zuignap na, voldoen de accessoires prima!!! De houder met enkele zuignap laat herhaaldelijk na enkele minuten los en gebruik ik al niet meer! De service is prima bij dit bedrijf. Dezelfde dag nog worden e-mails beantwoord. Al met al kan ik deze site aanbevelen.
 • Sjcam remote besteld en helaas door dhl verkeerde afleverplaats na telefonisch kontakt met dashcam magazijn direct actie en de volgende dag geleverd Super tevreden over de service van dashcam magazijn
 • Sj7 besteld. Snelle levering. De camera maakt mooie beelden en heeft met de upgrade naar firmware 1.15 een aantal handige functies. Helaas bleek het contact tussen de accu en de camera niet helemaal lekker te lopen. Na overleg de camera teruggestuurd voor onderzoek en kort daarna een nieuwe camera ontvangen. TOPSERVICE: daar kan de mediamarkt nog wat van leren.

401 artikel(en)

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 81

Plaats een Review

* Verplichte velden