0 artikel(en) € 0,00
Bestellen

Juridische gegevens

 

Adresgegevens

Identiteit van de onderneming:

RB-Cam BV
Weemhoffhorst 14 (geen bezoek- of afhaaladres)
7531GE Enschede
info@dashcammagazijn.nl

Identiteit van de webshop onderneming:

Dashcam Magazijn

Weemhoffhorst 14 (geen bezoek- of afhaaladres)

7531GE Enschede
info@dashcammagazijn.nl
http://www.dashcammagazijn.nl

Contactgegevens:

E-Mail: info@dashcammagazijn.nl
Tel: +31639321055 (telefonisch bereikbaar op ma-vr 18.00-20.00  za-zo 12.00-16.00)
KvK nummer: 67987989
BTW identificatienummer: NL857254832B01
ING: 8572792
IBAN: NL48 INGB 0008 5727 92
BIC: INGBNL2A

 

Copyright en gebruiksbeperkingen


Deze website is ingericht als service aan de internetgebruikers in het algemeen en haar potentiele klanten voor een sportcamera en/of dashboardcamera in het bijzonder. 

De website bevat zeer veel elementen waarop intellectuele eigendomsrechten van Dashcam Magazijn en van derden rusten. Te denken is onder andere aan tekeningen, foto's, filmpjes van actioncams en dashboardcamera s, teksten en de grafische vormgeving van de internetpagina's in het bijzonder. Gehele of gedeeltelijke reproductie is verboden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze intellectuele eigendommen.

Verder gelden de volgende gebruiksbeperkingen bij het gebruik van deze website:

  • Het is niet toegestaan onderdelen van dashcam magazijn.nl elektronisch of anderszins te kopiëren behalve voor zover noodzakelijk om deze website op een efficiënte manier via het internet te raadplegen en gebruik te maken van de daarop aangeboden diensten.
  • Het is in principe toegestaan hyperlinks aan te brengen naar dashcam magazijn.nl, mits naar de hoofdpagina gelinkt wordt. Dashcam Magazijn behoudt zich derhalve uitdrukkelijk het recht voor zich te verzetten tegen zogenaamde 'deeplinks' direct naar bepaalde onderdelen van de dashcammagazijn.nl website.
  • Het is niet toegestaan een hyperlink naar www.dashcammagazijn.nl zo in te richten dat een internetgebruiker de Dashcam Magazijn website in een frame te zien krijgt van een andere internetpagina.

 

Fair use

Het is niet toegestaan om van deze website gebruik te maken op een manier die andere internetgebruikers zou kunnen hinderen of anderszins het goede functioneren van de Dashcam Magazijn website, de daarop gepresenteerde informatie of de achterliggende programmatuur zou kunnen aantasten.

 

Disclaimer

De gegevens over Dashcam Magazijn op deze website zijn uitsluitend bedoeld om aan belangstellenden algemene informatie over Dashcam Magazijn te verstrekken. Beleggers moeten deze informatieverstrekking niet zien als bedoeld om in relatie gebracht te worden met beslissingen over het wel of niet doen van beleggingen, van welke aard dan ook. De desbetreffende informatie wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden. Dashcam Magazijn kan niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid.