0 artikel(en) € 0,00
Bestellen

INGEZONDEN BEELDEN

Vind hier prachtig beeldmateriaal welke wij hebben ontvangen van onze klanten. Voor het beste resultaat bekijkt u ze in "1080p FULL HD" kwaliteit. Bent u klant van ons en wilt u mooi beeldmateriaal delen? Krijg dan geheel gratis een plek op deze webpagina. Binnenkort meer geupdate met informatie over de filmpjes. De filmpjes zijn gesorteerd op datum met vermelding van actioncam met de nieuwste filmpjes bovenaan.

*Filmpjes welke geupload zijn naar Youtube kunnen licht kwaliteit verlies opleveren. De daadwerkelijke kwaliteit in MOV formaat is altijd nog hoger dan u hier treft!

 

SJCAM SJ5000 Wifi (Badminton Masters- Almere toernooi) 

 

Tijdens dit filmpje van onze klant Kyle van der Vliet wordt u meegenomen in de Badminton Masters Almere. Hier halen ze de 1e plaats! Gefeliciteerd! Wat vooral mooi is aan de beelden met de SJCAM SJ5000 Wifi is dat deze zich onderscheid door de natuurgetrouwde kleuren en oog heeft voor detail. De shuttle is hier zeer gedetailleerd en op afstand goed te zien. Voor de beste kwaliteit bekijkt u de beelden in FullHD kwaliteit door gebruik te maken van het tandwieltje van Youtube. Wilt u meer weten over deze actioncam? Klik hier voor meer info!

Activiteit: Badminton Masters- Almere toernooi
Datum 03-04-2016 (LET OP: Datum van het filmpje bevat foutief jaartal)

               sjcam-sj5000-wifi-blauw

 

SJCAM SJ4000 Wifi (Windsurfen op de Nederlandse wateren) 

 

Onze klant Hans van den Heuvel neemt u mee in de wondere wereld van het windsurfen. De beelden zijn in 720p met 30fps opgenomen. Zelfs met deze kwaliteit toch fantastische beelden. ook zeker gezien het wisselende weer beeld, spetters op de lens en golven. Hartstikke bedankt Hans en nog veel filmplezier gewenst! Wilt u ook zo'n fantastische SJCAM SJ4000 Wifi actioncam? Bestel deze dan hier!

Activiteit: Windsurfen op de Nederlandse wateren
Datum 21-03-2016

               sjcam-sj4000-wifi-sportcamera-actioncam

 

SJCAM SJ5000X Elite (Slow-motion in Jacuzzi) 


Met dank aan onze klant Ralph Meurders nu ook slow-motion beelden in een jacuzzi. Nog zo'n\ gave standaard functionaliteit van deze actioncam. Ook dit is geen enkel probleem met de SJCAM SJ5000X Elite. Bekijk de prachtige camerabeelden welke in 1080p met 60 frames per seconde zijn opgenomen. Vergeet niet op Youtube de beste kwaliteit te kiezen door te draaien aan het tandwieltje. Have fun met kijken. Ook geintereseerd geraakt? Bestel deze actioncam hier!

Activiteit: Slow-motion in Jacuzzi
Datum 11-02-2016

               sjcam-sj5000x-gyro-4k-actioncam

 

SJCAM SJ5000X Elite (Gebruik als dashcam in een bus) 


Op een bewolkte en zeker ook regenachtige dag heeft onze klant Ralph Meurders fantastische beelden gebeeld in Full HD kwaliteit. De SJCAM SJ5000X kan naast het gebruik als actioncam dus ook prima gebruikt worden als dashcam. Bekijk de vele kleuren en details van de omgeving en oordeel zelf. Zit u ook vaak op de weg en wilt u naast uw actioncam activiteiten de camera ook gebruiken als dashcam? Dan is deze camera zeker iets voor u! Bestel deze actioncam hier! Door middel van het tandwieltje van Youtube krijgt u de beste ervaring van dit filmpje.

Activiteit: Gebruik als dashcam
Datum 05-02-2016

               sjcam-sj5000x-gyro-4k-actioncam

 

SJCAM SJ5000 Wifi (Drone vlucht DJI F450 - overdag) 

 

Helemaal van deze tijd is vliegen met een drone en de beelden opnemen. Dat laat onze klant Jeroen ter Heggen zien! Super gefilmd! Eén van de gaafste inzendingen tot nog toe, opgenomen in FULLHD kwaliteit. De details zijn zo zichtbaar door wolken, mist, gebouwen en felle kleuren. De SJCAM SJ5000 Wifi is ideaal voor op een Drone. Vliegt u ook met een drone en wilt u deze camera ook? Bestel deze top actioncam hier!

Activiteit: Drone vlucht DJI F450
Datum 26-01-2016 (LET OP: Het betreft hier de SJCAM SJ5000 Wifi, en niet de SJCAM SJ5000+)

               sjcam-sj5000-wifi-zilver-actioncam

 

SJCAM SJ5000X Elite (Radio Controlled Racing) 


In onderstaand filmpje van onze klant Michel Vermeeren d.d. 06-12-2015 wordt je meegenomen in de wereld van Radio Controlled Racing. Ook hier zijn we een stijgende trend om de acties te filmen met een actioncam. Met de SJCAM SJ5000X Elite wordt de parel ingezet voor de mooiste beelden. Zo wordt hier gebruik gemaakt van de mechanische gyro stabilisatie voor stabiele beelden. Dit filmpje geeft u een goed beeld van de kwaliteit door de vele details op het veld, de donkere lucht en doorkomende zonnestralen. Bestel deze actioncam hier! Voor de beste ervaring kijkt u de beelden op de hoogst mogelijke kwaliteit waarmee het filmpje geplaatst is op YouTube. Door middel van het tandwieltje van Youtube kunt u dit instellen. Veel kijkplezier!

Activiteit: Radio Controlled Racing
Datum 06-12-2015

               sjcam-sj5000x-gyro-4k-actioncam

 

SJCAM SJ5000+ (MRC Motorclub motorrijden - avond) 

 

Een mooi ilmpje van onze klant Daniel van Hengel in de schemering en avond. Ook hier geeft deze actioncam u fantastische beelden! De Ambarella processor (wordt ook in de GoPRO series gebruikt) zorgt voor mooie natuurgetrouwe beelden. Met een actioncam op de motor schiet u alle beelden vanaf de positief die u wilt. Vele accessoires kunnen voldoen aan uw wens. Indien u hier advies over wilt kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor de mooiste ervaring bekijtk u de beelden op Youtube op de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit doet u door aan het tandwieltje te draaien van YouTube. Wilt u ook deze SJCAM SJ5000+ actioncam? Dat kan! Bestel deze top actioncam hier!

Activiteit: MRC Motorclub motorrijden
Datum 23-08-2015

               sjcam-sj5000-plus-actioncam 

 

SJCAM SJ5000+ (MRC Motorclub motorrijden - overdag) 

 

Rij mee met onze klant Daniel van Hengel over de Nederlandse wegen. Het filmpje is van 16-08-2015 en geupload in FULLHD met 60fps. Deze SJCAM SJ5000+ is voorzien van een sterke Ambarella processor welke ook in de GoPRO series wordt gebruikt. Oordeel zelf! Om de beste ervaring te krijgen bekijkt u de beelden op Youtube op de hoogst mogelijke kwaliteit (uiteraard indien uw laptop/desktop of ander device dit aankan. Wilt u ook een SJCAM SJ5000+ actioncam? Dat kan! Bestel deze top actioncam hier!

Activiteit: MRC Motorclub motorrijden
Datum 16-08-2015

                sjcam-sj5000-plus-actioncam

 

 

 

 

SJCAM SJ4000 Wifi

     

     

     

      

SJCAM SJ4000

     

     

     

   

SJCAM M20

SJCAM SJ5000 Wifi

SJCAM SJ5000+

       

 

          

 UNDER CONSTRUCTION