0 artikel(en) € 0,00
Bestellen

Veel gestelde vragen

Bestelling

Kan ik veilig bestellen?

Onze webshop is voorzien van een SSL Certificaat waardoor al uw gegevens bij ons veilig zijn! Bij gebruik van HTTPS wordt de data die wordt verstuurd versleuteld. Hierdoor wordt het voor kwaadwillende partijen vrijwel onmogelijk om te weten welke gegevens verstuurd worden. Deze SSL Certificaten zijn niet te kopiëren of na te maken omdat er per domeinnaam een bijbehorend SSL Certificaat wordt uitgegeven. SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet.

Daarnaast maakt u gebruik van de meest veilige betalingsmogelijkheden en kunt u wel zeggen dat u bij ons 100% veilig kan shoppen.

 

     
Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Heeft u een (dubbele) bestelling geplaatst en wilt u hier van afzien? Neem u dan contact met dashcammagazijn op via info@dashcammagazijn.nl Gebruik als onderwerp: "Ik wil mijn gemaakte order annuleren" Wij behandelen uw vraag zo snel mogelijk. *Let op: U kunt zelf geen order annuleren vanuit uw account

 

     
Wat zijn de verzendkosten?

Bij ons betaald u verzendkosten conform de standaard tarieven van PostNL. Deze kunt u terugvinden op hun website en op http://www.dashcammagazijn.nl/verzendkosten

 

 

 

Garantie

Hoelang kan ik gebruik maken van de garantie? Het garantietermijn is bepaald door de fabrikant en is 1jaar

 

 

Betalingsmogelijkheden

Hoe betaal ik met iDeal?

Wat is iDeal, en hoe werkt het? Met het digitale betalingsmiddel iDeal kunt makkelijk, 100% veilig en vertrouwd uw dashcams bij ons afrekenen. iDeal is samenwerking van de volgende Nederlandse banken: ING, ABN-Amro Bank, Friesland Bank, SNS Regiobank, Triodos Bank, Rabobank, Fortis, SNS Bank en ASN Bank. In uw vertrouwde internet bankieren betaal omgeving rekent u af met uw eigen bank. Als u in het bezit bent van internetbankieren kunt u ook direct gebruik maken van iDeal zonder eventueel ergens te moeten aanmelden. U plaatst een bestelling op dashcammagazijn.nl. Op het einde wordt er gevraagd om af te rekenen en kunt u kiezen uit uw bank. U wordt direct gevraagd om enkele gegevens in te vullen en autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en RB-Cam BV wordt geïnformeerd dat de order is voldaan. Meer informatie kunt u vinden op de website van IDEAL .

 

     
Hoe betaal ik met PayPal?

Hoe werkt PayPal? Opgericht in 1998, PayPal, een dochter van eBay (eigenaar van marktplaats), geeft de mogelijkheid om snel, 100% veilig en eenvoudig met je emailadres te betalen en betaling te ontvangen. Voor deze manier heeft u wel een PayPal-account nodig. Ook kunt u via uw visa/mastercard betalen, hiervoor heeft u geen PayPal-account nodig. Meer informatie vindt u op de website http://www.paypal.com

 

     
Hoe betaal ik met Visa/Mastercard?

De betaling met uw visa of mastercard gaat via PayPal. Zie "Hoe betaal ik met PayPal"

 

     
Hoe betaal ik onder rembours?

Een rembourszending is het bezorgen van een postpakket waarbij op het bezorgadres (of bij afhalen op het postkantoor) een bedrag (meestal de kosten van het pakket plus de rembourskosten voor het postbedrijf) contant betaald dient te worden aan het postbedrijf. Zodra het bedrag is betaald, is het bezorgde object eigendom van de ontvanger. De posterijen zorgen er daarna voor dat het bedrag (verminderd met rembourskosten) aan de verzender wordt uitbetaald. Voordeel van rembours is dat de verzender zeker is van betaling. Ook voor de ontvanger is er enige zekerheid: hij betaalt pas als hij de postzending ziet.

 

     
Hoe maak ik vooraf over?

U kunt uw bestelling betalen door vooraf het bedrag over te maken van uw rekening naar onze rekening. Wanneer de betaling ontvangen en gecontroleerd is wordt uw bestelling verstuurd.

 

 

 

Betekenis

Wat zijn pixels?

Pixels zijn in principe beeldpuntjes en worden aangegeven in het aantal pixels per centimeter of in de Engelse maat dots per inch, afgekort als dpi. Voor ons is dit een lastige maat omdat wij niet in inches denken, maar 254 dpi komt overeen met 100 pixels/cm. Bij elke dashcam of sportcamera wordt aangegeven welke beeldresolutie deze heeft. Bijvoorbeeld bij een full HD camera 1980*1080p. Dat wil zeggen dat het beeld 1980 pixels breed is bij 1080 pixels hoog. Dat wil zeggen dat het beeld uit 1980x1080= 2.138.400 pixels bestaat, of terwijl afgerond 2,1 megapixels. Hoeveel pixel camera heb ik nodig? De hoeveelheid pixels wat je nodig hebt is afhankelijk van meerdere factoren: Waar ga je de beelden voor gebruiken? Gebruik je de beelden om films te maken en beeldbewerking, zoek dan een camera met een hoge resolutie. Is het beeldmateriaal meer voor de fun dan kan je prima af met wat minder. Op wat voor een soort beeldscherm ga je de beelden bekijken? Wanneer je full HD beelden met een resolutie van 1920*1080p op een beeldscherm gaat bekijken die een resolutie heeft van 1080*720p, dan zullen de beelden ook in de lagere resolutie worden weergegeven. In dit geval is full HD niet nodig. Waar neem je genoegen mee? Dit kan je alleen ieder voor zich bepalen door bijvoorbeeld films op youtube te bekijken en deze bij de instellingen in te stellen op 720p en 1080p. Hier zal je zien of het verschil van belang is voor het beeldscherm dat je zelf hebt. Bepaald alleen het aantal pixels de beeldkwaliteit? Nee, niet alleen het aantal pixels bepaald de beeldkwaliteit van je dashcam of sportcamera. Ook het aantal fps is heel belangrijk voor de beeldkwaliteit.

 

     
Wat is FPS?

Het aantal beelden per seconde (Engels: frames per second, FPS), is een maat die aangeeft hoe snel een dashcam of sportcamera beelden weergeeft. De hoeveelheid beelden per seconde kan worden uitgedrukt in frames per second (fps) of in hertz (Hz). In Europa worden over het algemeen voor televisiebeelden 25 beelden per seconde gebruikt. Bij die frame rate lijkt het alsof het een vloeiend beeld oplevert, hoewel het elke seconde eigenlijk 25 losse "foto's" zijn. Bij een dashcam of sportcamera verschilt het aantal beelden tussen de 15 fps en de 60 fps. Dit wordt vaak aangegeven bij de beeldresolutie, bijvoorbeeld bij 1920*1080 30fps en bij een resolutie van 1080*720 60fps. De beeldkwaliteit is dus ook afhankelijk van de het aantal pixels

 

     
Wat is een dashcam?

Dashcam is een afkorting van dashboardcamera en is een videocamera die boven het dashboard van een auto wordt geplaatst om door de voorruit te filmen. Een dashcam kan helpen om bewijs aan te voeren voor de verzekering. In Rusland wordt het verplicht door de verzekeringsmaatschappijen om een dashcam te gebruiken, aangezien daar veel fraude voorkomt in het verkeer. Volgens de Russische Nationaal Product Association worden dashcams beschouwd als product van het jaar 2013. Binnen Rusland wordt door grote verzekeringsmaatschappijen voldoende, duidelijk en begrijpelijk video materiaal geclassificeerd als onmiskenbaar bewijs en in de meeste gevallen kort de indiening van een video van het auto-ongeluk het proces van betaling in van 6 tot 2 weken. Tegenwoordig zijn er ook dashcams verkrijgbaar die zowel vóór als achter de auto kunnen filmen. Dit is vooral handig bij aanrijdingen van achter.

 

     
Wat is anodiseren? Anodiseren is een oppervlaktebehandeling om metalen zoals aluminium en titanium te voorzien van een oxidelaag.

 

 

Waarom

Waarom een dashcam als particulier in de auto?

Behalve dat het niet alleen leuk is om zelf je gereden beelden terug te kijken, heb je hier natuurlijk wel je eigen ooggetuige bij een incident, een botsing of een zwaar ongeval. Natuurlijk neem je ook beeldmateriaal welke een medeweggebruiker zou kunnen gebruiken bij een situatie welke in jou beeld radius komt. Op dashcammagazijn.nl heeft uw een assortiment van dashcams en bijbehorende accessoires tegen scherpe prijzen. Kijk gauw eens rond.

 

 

 

Retourneren

Hoelang heb ik bedenktijd?

Bij de aankoop van producten online heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende 14 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Vervolgens heeft u 14 werkdagen om deze te retourneren.Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren.

 

     
Hoe stuur ik een artikel retour?

1. Klik hier en download het retourformulier en print het uit. Vul dit zo volledig mogelijk in. 2. Knip het retourdocument in twee delen, het retourformulier (1) en het retouretiket (2). Leg het retourformulier (1) in de verzenddoos en plak het retouretiket (2) op de doos. 3. Verzendt deze via een postbedrijf naar keuze. 4. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u een bevestiging per e-mail en worden de artikelen verrekend binnen 14 dagen. Wenst u een ander artikel voor deze in de plaats, geef dit duidelijk aan op het retourformulier.

 

     
Hoe stuur ik een defect artikel retour?

Dit zal per geval verschillend zijn. Neem daarom eerst contact met ons op via onze contactpagina. Hier helpen wij u graag verder!

 

     
Binnen welk termijn word ik terug betaald, na retourneren?

Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetalen.

 

     
Wat kost mij het retourneren?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de verzending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

 

 

 

SJCAM

Waar kan ik de SJCAM APP downloaden?

U kunt de SJCAM APP via onderstaande links downloaden. Daaronder hebben wij kort een stappenplan weergegeven. Google playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.jght.sjcam&hl=nl_NL Appstore: https://itunes.apple.com/us/app/sj-versatile-cameras/id906303485?mt=8 Stap1: Zet uw camera aan Stap2: Druk op pijltje naar boven Stap3: Open de SJCAM App welke u heeft gedownload Stap4: Selecteer het SJCAM WiFi kanaal Stap5: Voer als default waarde 12345678 in Stap6: Druk op connect Stap7: U heeft connectie met uw SJCAM SJ4000 WiFi