Excuus.. deze actioncam is helaas niet meer leverbaar

De actioncam waar u naar op zoek bent is helaas niet meer leverbaar. De reden kan zijn dat deze gewoonweg niet meer geproduceerd wordt of dat wij er voor gekozen hebben deze uit het assortiment te halen.

 

Wanneer halen wij een actioncam uit het assortiment?

 

Verouderd model: Om aan de wensen van onze klanten te voldoen moeten wij er voor zorgen dat de camera’s in ons assortiment voorzien zijn van de nieuwste technieken.

Kwaliteit: Wanneer onverhoopt de kwaliteit te wensen overlaat, halen wij dit product uiteraard direct uit het assortiment.

Up to date: Al onze actioncams zijn voorzien van een firmware en kunnen geüpdatet worden. Wanneer voor deze camera’s geen nieuwe updates meer beschikbaar worden gesteld zullen ze niet meer van de laatste technieken worden voorzien en uiteindelijk niet meer interessant zijn voor de klant.

 

Wij hebben op dit moment een fantastische selectie gemaakt van camera’s welke voldoen aan de verwachtingen van nu! Wij selecteren onze producten op de prijs- kwaliteitsverhouding, bevestigingsmogelijkheden, ervaringen van andere, beeldkwaliteit en alle mogelijke opties welke deze actioncams te bieden hebben.

 

Neem hier snel een kijkje in ons vernieuwde assortiment actioncams!        
                                                                                                                                                                         sj5000sj4000m10